Wednesday, March 1, 2017

Quick Cable Hat

Оваа капа ја направив за моето мало синче кое има 14 месеци, но испадна дека му е малку тесна, па решив да ја чувам за да ја подарам на некое помало дете за роденден или некоја друга пригода.


I was using this pattern. (Ravelry)

No comments:

Post a Comment