Sunday, September 4, 2016

Granny blanket for my baby boy

Го направив ова ќебенце за моето мало бебенце уште пред неколку месеци... 
Многу ми се допаѓа бојата на волницата, но ми се потроши и не најдов никаде од истата. Сакам да биде уште малку поголемо, па ќе треба да најдам друга боја/бои на волница која ќе одговара на оваа. Се ближат есента и зимата, треба на моето малечко да му биде топло, нели?! 
Претпоставувам и вие се подготвувате за постудените денови кои ќе следат. 
Убав ден на сите!


I was using this pattern. (Ravelry)

No comments:

Post a Comment