Wednesday, March 1, 2017

Quick Cable Hat

Оваа капа ја направив за моето мало синче кое има 14 месеци, но испадна дека му е малку тесна, па решив да ја чувам за да ја подарам на некое помало дете за роденден или некоја друга пригода.


I was using this pattern. (Ravelry)

Sunday, September 4, 2016

Granny blanket for my baby boy

Го направив ова ќебенце за моето мало бебенце уште пред неколку месеци... 
Многу ми се допаѓа бојата на волницата, но ми се потроши и не најдов никаде од истата. Сакам да биде уште малку поголемо, па ќе треба да најдам друга боја/бои на волница која ќе одговара на оваа. Се ближат есента и зимата, треба на моето малечко да му биде топло, нели?! 
Претпоставувам и вие се подготвувате за постудените денови кои ќе следат. 
Убав ден на сите!


I was using this pattern. (Ravelry)

Thursday, December 31, 2015

Cards with snowman stickers

Thеse little cards are made for kids to wish them a Happy New Year!
As I don't have a lot of time in this period of the year this was really easy and fast way to make New year cards.


The dimensions of the cards are 10,5 x 7cm.

Wednesday, December 30, 2015

Tuesday, December 29, 2015

Owl hats

Those cute owl hats are made for little cute kids.
Which is your favorite hat?! :)


Wednesday, March 18, 2015

My first quilling cards :D

Those cards are my first quilling cards. I made them for the international women's day. 
Big thanks to my friend Drenka's Crochet.

 

Thursday, February 26, 2015

Pink Cable Hat for my girl

I made this lovely hat for my baby Monika. You can find the pattern here.

 

I already made this hat for two times: